AKTIVNE POČITNICE IN BREZPLAČNO VARSTVO 2015

datum: 11.06.2015

kategorija: Sporočila za javnost

 Aktivne počitnice in celodnevno varstvo bo organizirano v dopoldanskem času od 7. ure do 15. ure v stari telovadnici na Bazoviški ulici 9, v Sežani, od 29.6.2015 do 17.7.2015, za skupino najmanj 8 otrok.

 

Starši otrok s stalnim bivališčem v občinah Sežana, Divača, Komen in Hrpelje-Kozina krijejo stroške toplega obroka in napitkov v višini 30 € tedensko na otroka.

Starši otrok s stalnim bivališčem izven omenjenih občin krijejo stroške na otroka tedensko v višini 75 €.

Če bi otroka v počitniško varstvo želeli vključili v krajih Divača, Hrpelje ali Komen, vas prosimo, da to označite na prijavnici. V primeru zadostnega števila prijav, bomo iskali ustrezno lokacijo po posameznih občinah.

 

Otroka lahko prijavite za cel teden v označenih terminih, prijave po dnevih niso mogoče.

Če želite prijaviti svojega otroka v aktivne počitnice in brezplačno varstvo, vas prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico in jo oddate na sedežu društva ali po pošti na naslov: Medobčinsko društvo prijateljev mladine Sežana, Partizanska 18, 6210 Sežana, najkasneje do petka, 19. junija.

Starši lahko svojega otroka prijavijo v vseh terminih in krajih.

Za vse informacije smo vam na voljo na sedežu društva, tel. 05 7341486, mail: drustvo.prijateljev@siol.net

 

V primeru, da se v posameznem terminu ne bo prijavilo zadostno število otrok, bomo termin aktivnih počitnic in varstva v tem terminu odpovedali. Po zaključku vpisa vas bomo obvestili o terminih, v katerih bo program organiziran.

 

Prijavnica