Skrbi so odveč! Podjetništvo ni bav bav.

datum: 18.06.2015

kategorija: Sporočila za javnost

 VABILO

na brezplačno podjetniško delavnico

»Skrbi so odveč! Podjetništvo ni bav bav."

 

v torek, 30.6.2015, ob 9. uri, v prostoru za srečanje in razstave Informacijskega centra Krasa (pritličje Občine Sežana), Partizanska cesta 4, Sežana.

 

 

PROGRAM

  • Hitro in enostavno predvidevanje izkupička, stroškov, prispevkov ter ostalih prihodkov in izdatkov povezanih s podjetništvom.
  • Pisanje potnih nalogov, izdajanje e-računov, predračunov, ...
  • Kako lahko samo z enim klikom pošljemo poslovanje tekočega meseca računovodji.

 

Z nami bo, mladi podjetnik Gašper Parte (PART3, RAČUNALNIŠKE STORITVE IN SVETOVANJE, GAŠPER PARTE S.P.), ki je razvil spletno in mobilno aplikacijo S.P. Izračun, dosegljivo na www.sp-izracun.si., in sicer z namero, da bi podjetnikom in obrtnikom čim bolj olajšal ter poenostavil vsakdan. Moderna aplikacija je enostavna za uporabo iz vseh naprav, pregledna in cenovno zelo ugodna (tudi brezplačna) ter zelo primerna tudi za podjetnike začetnike oz. tiste, ki o podjetništvu šele razmišljajo. Odgovarja na trend rasti števila samostojnih podjetnikov v Sloveniji in njihovo željo po neodvisnosti. Projekt S.P. Izračun je bil prepoznan tudi kot digitalni presežek in tekmuje za Spletnega prvaka 2015.

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom ter malim in srednjim podjetjem.

Predviden čas trajanja delavnice: 2 ure.

 

Na delavnico se je potrebno prijaviti na elektronski naslov info@ora.si   in poslati izpolnjen prijavni obrazec ali v prijavi navesti podatke iz obrazca.

 

Vljudno vabljeni.

 

Dodatne informacije lahko dobite pri Dolores Kovšca po tel.: 05/ 73 44 362 oz. po e-pošti: info@ora.si

 

»Delavnica je financirana s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma in se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2015 »VEM 2015«.

 

 

 Dolores Kovšca

 

OBMOČNA RAZVOJNA AGENCIJA KRASA IN BRKINOV

Partizanska cesta 82

6210 Sežana

Tel: 05 73 44 362

Fax: 05 73 00 258

E-pošta: info@ora.si

web stran: www.ora.si