Varuhinja človekovih pravic s sodelavci v Divači

datum: 26.07.2017

kategorija: Sporočila za javnost

Varuhinja človekovih pravic s sodelavci v Divači

 varuhinja

 

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer bo skupaj s sodelavci v sredo, 2. 8. 2017, prvič poslovala v občini Divača. Varuhinja s sodelavci vsak mesec obišče določen kraj v Sloveniji in je takrat na voljo občanom ali prebivalcem regije, ki ocenjujejo, da jim lahko Varuh človekovih pravic Republike Slovenije pomaga pri uveljavljanju njihovih pravic v odnosu do države.

 Za pogovor se je treba prijaviti na telefonsko številko 030 720 225 najkasneje do ponedeljka , 31. 7. 2017, do 15. ure. Vsak prijavljeni bo imel pol ure časa, da varuhinji ali njenim sodelavcem predstavi svoje težave ali se pogovori o že znanih problemih, ki jih je s pobudo že zaupal Varuhu. Pogovori bodo potekali v prostorih občine Divača na naslovu Kolodvorska ulica 3/a.

 Varuhinja bo ugotovitve poslovanja javnosti predstavila na krajši novinarski konferenci, ki bo potekala v prostorih občine in naj bi se začela predvidoma ob 15:30. Točna ura bo znana dan pred poslovanjem, ko bodo zbrane vse prijave in bo znano, koliko časa bodo potekali pogovori.

 

Lep pozdrav!

Nataša Kuzmič

Svetovalka za odnose z javnostmi