OBISK MINISTRA ZA INFRASTRUKTURO V SENOŽEČAH

datum: 02.03.2018

kategorija: Sporočila za javnost

 V petek, 2. 3. 2018, je Senožeče obiskal minister za infrastrukturo, dr. Peter Gašperšič. V spremstvu predstavnikov Direkcije RS za infrastrukturo, primorske poslanka DZ Vlaste Počkaj in predstavnikov lokalnih odborov SMC si je ogledal gradbišče v Senožečah, kjer Občina Divača skupaj z Direkcijo RS  za infrastrukturo obnavlja  regionalno cesto in spremljajočo infrastrukturo.

V Senožečah je goste sprejela županja občine Divača, Alenka Štrucl Dovgan, in strokovna delavka Občinske uprave, ki pokriva področje investicij. Minister se je pozanimal o dinamiki gradnje ter problematiki, s katero se srečujejo izvajalci del. Trenutno dela ovirajo slabe vremenske razmere, ki so dela začasno zaustavile. Minister je zagotovil podporo in izrazil upanje, da bo investicija v roku zaključena in da bo v dobrobit krajanov ter vseh uporabnikov tega cestnega odseka.  

Županja občine Divača je ministru razkazala gradbeno območje in predstavila investicijo ter poudarila pričakovani pomen  nove pridobitve, ki je bila za to območje dolgo časa nujno potrebna. Izpostavila je tudi zadovoljstvo nad skupnim sodelovanjem lokalnih in državnih služb. 

 

1  2   3