Obveznosti podjetnika pri poslovanju ter pravni in davčni vidiki oddajanja nepremičnin

datum: 09.01.2020

kategorija: Sporočila za javnost

 Vabimo vas na brezplačno  delavnico  »Obveznosti podjetnika pri poslovanju ter pravni in davčni vidiki oddajanja nepremičnin«, ki bo potekala v sredo, 22. januarja 2020 od 9. do 12. ure v prostoru za srečanja in razstave Informacijskega centra Krasa v prostorih Občine Sežana, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana, katero organizira SPOT svetovanje Obalno-kraške regije.

 Na delavnici se bomo sprehodili skozi določila zakonov, ki jih mora poznati podjetnik ali MSP oziroma računovodski servis za MSP.  Predavateljica je Simona Štravs, davčna svetovalka ZDSS in častna članica ZDSS  z več kot 30 letnimi izkušnjami. Je znana predavateljica na seminarjih in kongresih z davčno in pravno vsebino. Posebej aktivna je na področju preoblikovanja samostojnega podjetnika posameznika,  delovnega in gospodarskega prava in davčnih postopkov.

 Program delavnice obsega:

1.     Delovno področje

2.     Davčno področje in obveznosti davčnih zavezancev

3.     Gospodarsko pravo in ZPIZ

4.     Posebni del: najemna razmerja, pravni in davčni vidik

5.     Odgovori na vprašanja udeležencev

 Podroben program delavnice je v VABILU.

  Delavnica je namenjena  samostojnim podjetnikom, MSP, računovodjem in računovodskim servisom ter ostalim zainteresiranim, ki razmišljajo o podjetniški poti.

  Prijava na delavnico sprejemamo na elektronski naslov: dolores.kovsca@ora.si, najkasneje do torka, 21. januarja 2020 oz. do zapolnitve prostih mest.

  Lepo vabljeni.

 _________________________________________________________ 

 

Ponovno vas vabimo še na brezplačno delavnico »e-Storitve za podjetnike« ki jo organizira SPOT svetovanje Obalno-kraške regije,  v torek, 14. januarja 2020 od 9. do 12. ure  v prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska ulica 2, 6000 Koper.

 Namen delavnice je, da udeleženci podrobneje spoznate posamezne storitve, ki so namenjene podjetnikom in vam omogočajo čim lažje, enostavno, hitro in brezplačno poslovanje z javno upravo. Nekatere storitve lahko podjetniki ali podjetja opravijo sami preko spleta, za nekatere pa je potrebno obiskati točko SPOT. 

Podrobnejši program delavnice najdete TUKAJ.  

Prosimo, da se na delavnico prijavite najkasneje do ponedeljka, 13. januarja 2020 na elektronski naslov: spot.obalnokraske@gmail.com.

 Dodatne informacije lahko dobite po tel.: 05/ 662 58 34 oz. po e-pošti: spot.obalnokraske@gmail.com.

 Lepo vabljeni.

  

SPOT svetovanje Obalno - kraške regije

OBMOČNA RAZVOJNA AGENCIJA KRASA IN BRKINOV

Partizanska cesta 4, 6210 SEŽANA

Tel: 05 73 44 362,  051 424 532

e-pošta: info@ora.si