Balkan Boys tudi v času karantene ne počivajo

datum: 05.05.2020

kategorija: Sporočila za javnost

 Balkan Boys tudi v času karantene ne počivajo

 V času karantene člani zasedbe Balkan Boys še bolj cenijo trenutke na odru, ko lahko svojo glasbo in energijo delijo z oboževalci. V letošnje leto so vstopili z visokimi cilji, ki so zaradi trenutnih razmer žal odloženi. Kljub temu se Balkan Boys niso ustavili.

Frontman Rok Nemanič Nemo pravi, da je potrebno ta čas izkoristiti za kreativo, ustvarjanje, nove načrte, novo glasbo. Nemo o članih zasedbe pravi, da so v desetih letih delovanja postali prava družina, zato so se kar malce težko navadili na karanteno. Čeprav je njihovo druženje precej okrnjeno, se redno poslužujejo nove tehnologije, ki jim omogoča, da se vidijo vsaj preko telefona.

 1

 

 Balkan Boys svojo muzikalnost in energijo običajno sprostijo na odrih, ker pa to trenutno ni mogoče, so se znašli malo drugače. Njihov zadnji album z naslovom Welcome to the Gipsyland poudarja povezovalno moč glasbe, fantje pa so trdno prepričani, da se lahko še posebej v takšnih časih zanesemo na to, da nas bo glasba povezala in navdala z optimizmom. Balkan Boys so poslušalce razveselili z nedeljskim karantenskim koncertom na omrežju Facebook, kjer so v živo odigrali nekaj pesmi z novega albuma. Člani zasedbe nestrpno pričakujejo prvi koncert, ko bodo po dolgem času ponovno stali na odru in z oboževalci preživeli odličen večer, prežet s pozitivno energijo.

2

 

Povezava do nastopa v živo preko facebooka: https://www.facebook.com/balkanboys/videos/1146545305703746/